Salvamont: Peste 20 de apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore

Dispeceratul Naţional Salvamont a primit, în ultimele 24 de ore, 22 de apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind primite de Salvamont Municipiul Braşov.

329 afișări
Imaginea articolului Salvamont: Peste 20 de apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore

Salvamont: Peste 20 de apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore

Dispeceratul Naţional Salvamont anunţă că a primit, în ultimele 24 de ore, 22 de apeluri de urgenţă.

Cele mai multe au fost primite de Salvamont Municipiul Braşov (şapte).

Salvamont Predeal a primit patru apeluri de urgenţă, Salvamont Prahova - Formaţia Azuga, Salvamont Lupeni şi Salvamont Maramureş câte două. La Sibiu, Sinaia, Dâmboviţa, Bistriţa Năsăud şi Bihor au fost primute câte un apel de urgenţă.

„S-au mai primit 23 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre starea pârtiilor din domeniile schiabile”, informează Dispeceratul Naţional Salvamont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici