Salvamontiştii caută o femeie dispărută în Masivul Ceahlău

Salvatorii montani caută o femeie din Republica Moldova, dispărută sâmbătă în Masivul Ceahlău. Ea a plecat de câteva ore din zona cabanei pe fondul unor neînţelegeri cu partenerii din grup.

613 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii caută o femeie dispărută în Masivul Ceahlău

Sursa foto: Facebook / Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

„Acţiune în derulare. Salvamont Neamţ intervine în zona superioară a Masivului Ceahlău în vederea căutării unei persoane dispărute. Persoană de sex feminin a plecat de câteva ore din zona cabanei pe fondul unor neînţelegeri cu partenerii din grup. Fiind număr extern nu se poate face localizarea deşi aparatul este deschis”, anunţă Dispeceratul Naţional Salvamont.

Salvatorii montani transmit semnalmentele femeii - păr şaten prins deasupra capului, îmbrăcată în echipament de munte de culoare neagră şi rucsac negru.

„Cetăţenie Rep . Moldova răspunde la numele Cristina. Dacă cineva a întâlnit pe unul din trasee sau în zona platoului o persoană cu semnalmente asemănătoare este rugată să ne contacteze prin 0SALVAMONT. Intervine echipa care asigura permanentă în Baza Salvamont Dochia”, se arată la finalul comunicării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici