Şantaj în trafic: Cum provocau doi tineri accidente rutiere şi le cereau bani şoferilor implicaţi

Doi tineri din judeţul Ialomiţa sunt cercetaţi de poliţiştii din Voluntari, judeţul Ilfov, după ce au provocat intenţionat accidente rutiere şi au şantajat persoanele implicate în acestea pentru a obţine diferite sume de bani.

4420 afișări
Imaginea articolului Şantaj în trafic: Cum provocau doi tineri accidente rutiere şi le cereau bani şoferilor implicaţi

Şantaj în trafic: Cum provocau tineri accidente rutiere şi le cereau bani şoferilor implicaţi (Imagine: Shutterstock)

Tinerii, în vârstă de 25 şi, respectiv, 29 de ani, sunt cercetaţi de poliţiştii din Voluntari pentru şantaj, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Române.

În urma unui accident rutier produs miercuri dimineaţă în Afumaţi, cei doi i-au cerut şoferului celuilalt autoturism implicat 200 de lei, pentru că ar fi avariat maşina lor.

Cei doi l-au ameninţat pe bărbat că, în cazul în care nu vor primi banii, vor sesiza poliţia despre eveniment şi că i se va reţine permisul de conducere.

În urma cercetărilor, poliţiştiii i-au găsit pe cei doi, pe Şoseaua de centură a Capitalei, în momentul în care erau implicaţi într-un alt incident rutier.

Ambele accidente au fost produse în timp ce tinerii se deplasau pe un drum cu prioritate, opreau şi îi invitau pe ceilalţi şoferi să traverseze intersecţia, moment în care accelerau şi intrau în coliziune cu aceştia. Ulterior, ei le cereau diverse sume de bani pentru a nu sesiza poliţiştii rutieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici