Şapte autoturisme avariate, din cauza unui şofer vitezoman

Un tânăr a provocat un accident rutier în lanţ din cauza vitezei, în noaptea de Ajun, el acroşând cu maşina sa şase autoturisme parcate lângă bordură, în zona Piaţa Iancului, în urma impactului trei vehicule au luat foc şi au ars integral.

106 afișări
Imaginea articolului Şapte autoturisme avariate, din cauza unui şofer vitezoman

Şapte autoturisme avariate, din cauza unui şofer vitezoman

Un pasager din Dacia Logan - condusă de O. Marian (22 de ani) - aflat în spate, locul din stânga, a fost rănit grav, B. Valentin (23 de ani) din Bucureşti, fiind internat la spital. A fost rănit uşor ocupantul locului dreapta spate G. Mihai (23 de ani) din Bucureşti, care de la spital a fost îndrumat la domiciliu.

Conducătorul auto O. Marian a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Potrivit poliţiptilor, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.45, O. Marian a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Şos. Iancului, dinspre P-ţa Iancului către Şos. Pantelimon. Când a ajuns la intersecţie cu strada slt. Gheorghe Stănescu, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers tamponând o Dacie 1310 Break, o Dacie Logan, un Renault Megane, un Audi A4, o Skoda Octavia şi un Peugeot, toate parcate lângă bordură.

În urma coliziunii, autoturismul marca Dacia Logan condus de O.Marian şi autoturismele marca Dacia 1310 Break şi marca Dacia Logan au luat foc şi au ars integral.

La faţa locului s-a prezentat echipa de cercetare din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

În urma activităţilor întreprinse, o echipă din cadrul Serviciului Accidente din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră a depistat autorul accidentului joi, în jurul orei 10.30.

Cel în cauză este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici