Şapte miniştri verificaţi de ANI, printre care Berceanu, Videanu, Blaga, Stănişoară, Nica

Şapte miniştri ai Cabinetului Boc sunt verificaţi de ANI, patru fiind de la PDL, doi de la PSD şi un independent, transmite Antena 3.

23 afișări
Imaginea articolului Şapte miniştri verificaţi de ANI, printre care Berceanu, Videanu, Blaga, Stănişoară, Nica

Şapte miniştri verificaţi de ANI, printre care Berceanu, Videanu, Blaga, Stănişoară, Nica

Analistul Radu Tudor a anunţat, marţi seară, la Antena 3, că Agenţia Naţională de Integritate (ANI) are în cercetare, în momentul de faţă, şapte miniştri ai Cabinetului Boc: patru de dreapta, doi de stânga şi un independent.

Singurul independent din Guvern este ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu.

Vicepremierul Dan Nica a declarat că "în acest malaxor de cercetare intră şi patru primari din Bucureşti".

La scurt timp după declaraţiile celor doi invitaţi, preşedintele ANI, Alexandru Macovei, a confirmat într-o intervenţie telefonică existenţa acestor investigaţii, relatează Antena 3.

Ulterior, Radu Tudor a spus că, din partea PDL, sunt cercetaţi ministrul Economiei Adriean Videanu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei Vasile Blaga şi ministrul Apărării Naţionale Mihai Stănişoară.

Cel de-al patrulea ministru democrat-liberal ar putea fi Radu Berceanu, mai susţine Radu Tudor.

Din partea social-democraţilor, unul dintre miniştrii investigaţi este Dan Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici