Şapte oraşe şi municipii au incidenţa COVID mai mare de 10 la mie

Şapte oraşe şi municipii, precum şi 35 de comune, au incidenţa Covid, raportată marţi, mai mare de 10 la mie. Localitatea cu rata de infectare cea mai mare este Ciurila, judeţul Cluj, cu o incidenţă de aproape 30 la mie.

780 afișări
Imaginea articolului Şapte oraşe şi municipii au incidenţa COVID mai mare de 10 la mie

Predeal, Rădăuţi şi Cluj-Napoca sunt primele oraşe şi municipii cu incidenţă cea mai mare. Astfel, în oraşul Predeal se înregistrează o incidenţă de 14,19 la mie, în municipiul Rădăuţi 13,35 la mie, iar în Cluj Napoca 12,83 la mie.

În total sunt 138 de oraşe şi municipii cu rata de infectare mai mare de 3 la mie.

Localitatea cu rata de infectare cea mai mare este Ciurila, judeţul Cluj, cu o incidenţă de 28,68 la mia de locuitori.

Rata de infectare depăşeşte 3 la mie în 605 comune.

Autorităţile au anunţat în bilanţul coronavirus de marţi aproape 17.000 de noi cazuri şi 70 de decese, dintre care cinci anterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici