Şapte prostituate şi doi proxeneţi, prinşi în urma unor razii la hoteluri de lux din Capitală

Şapte prostituate şi doi proxeneţi au fost prinşi de poliţişti în urma unor razii organizate, în noaptea de miercuri spre joi, la mai multe hoteluri de lux din Bucureşti, potrivit Poliţiei Capitalei.

133 afișări
Imaginea articolului Şapte prostituate şi doi proxeneţi, prinşi în urma unor razii la hoteluri de lux din Capitală

Şapte prostituate şi doi proxeneţi, prinşi în urma unor razii la hoteluri de lux din Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Raziile au avut loc între orele 23.00 şi 4.00, la operaţiune participând ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminalistice de la Poliţia Sector 5 şi reprezentanţi ai Parchetului Capitalei.

În urma acţiunii poliţiştii au găsit, în total, şapte prostituate şi doi proxeneţi. Nu s-a stabilit, deocamdată, dacă cei nouă lucrau împreună sau nu, a precizat sursa citată.

Femeile cereau minim 150 de euro pentru serviciile oferite clienţilor hotelurilor.

Jumătate din sumă ajungea, potrivit Poliţiei Capitalei, la recepţionerul hotelului, aproximativ 20-30 de euro la agentul de pază care le permitea accesul în hotel, iar restul sumei îi revenea proxenetului.

Poliţia Capitalei le-a întocmit celor nouă dosare penale, urmând ca autorităţile competente să stabilească măsurile care vor fi luate împotriva acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici