Şapte suspecţi au fost reţinuţi. Ar fi furat căşti wireless şi smartwatch-uri dintr-un depozit

  • Şapte persoane, bănuite că au participat la jaful de la un depozit din Corbeanca, au fost reţinute, în urma a 11 percheziţii desfăşurate în Bucureşti şi Ilfov.
  • Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
150 afișări
Imaginea articolului Şapte suspecţi au fost reţinuţi. Ar fi furat căşti wireless şi smartwatch-uri dintr-un depozit

Şapte suspecţi au fost reţinuţi. Ar fi furat căşti wireless şi smartwatch-uri dintr-un depozit

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au făcut 11 percheziţii, luni, la domiciliile mai multor persoane, membrii ai unei grupări bănuite de furt calificat.

Zece percheziţii au fost desfăşurate în judeţul Ilfov şi una în Bucureşti, toate sub coordonarea Parchetului de pe langă Tribunalul Ilfov.

„În fapt, în noaptea de 21/22 septembrie 2020, mai multe persoane ar fi pătruns în depozitul unei societăţi comerciale din localitatea Corbeanca, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri tip smartwatch şi căşti wireless, prejudiciul reclamat de persoana vătămată fiind de aproximativ 877.720 de euro”, spun reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

În urma percheziţiilor, 7 persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Ilfov, pentru cercetări.

Au fost ridicate mai multe înscrisuri şi două maşini.

În urma probatoriului administrat, cele 7 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate, în cursul zilei de marţi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, cu propuneri legale.

În prezent, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, care a produs consecinţe deosebit de grave, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ilfov, Serviciul Criminalistic Ilfov, forţe operative de la subunităţile teritoriale de poliţie, din Ilfov, precum şi jandarmi din Ilfov.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici