Şapte traficanţi de dorguri din Capitală, reţinuţi de poliţie

Şapte dintre persoanele ridicate, în urmă cu o zi, de procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată în timpul percheziţiilor din Capitală au fost reţinute şi urmează să fie prezentate Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă, informează, miercuri, Poliţia Română.

34 afișări
Imaginea articolului Şapte traficanţi de dorguri din Capitală, reţinuţi de poliţie

Şapte traficanţi de dorguri din Capitală, reţinuţi de poliţie

Cele şapte persoane reţinute sunt acuzate de trafic de droguri de mare risc, constituirea unui grup infracţional organizat, deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, falsificare de monede sau alte valori şi deţinerea fără drept de materiale pirotehnice.

Procurori, poliţişti şi jandarmi au luat cu asalt, marţi dimineaţa, 14 locuinţe din zona Ferentari, fiind ridicate 20 de persoane, majoritatea din clanul Capai, pentru a fi audiate în legătură cu acţiuni de trafic stradal de droguri.

Citeşte şi

Percheziţii în Ferentari şi 20 de persoane audiate pentru trafic cu droguri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici