Şaptesprezece medici şi asistente din Vaslui şi Bacău, trimişi în judecată pentru că ar fi eliberat fişe medicale fără consult

Şaptesprezece medici şi asistente din Vaslui şi Bacău, proprietara unei clinici private şi un instructor auto au fost trimişi în judecată, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru că ar fi eliberat fişe medicale pentru permisul de conducere unor persoane bolnave.

500 afișări
Imaginea articolului Şaptesprezece medici şi asistente din Vaslui şi Bacău, trimişi în judecată pentru că ar fi eliberat fişe medicale fără consult

Şaptesprezece medici şi asistente din Vaslui şi Bacău, trimişi în judecată pentru că ar fi eliberat fişe medicale fără consult

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, 17 medici şi asistente din judeţele Vaslui şi Bacău, proprietara unei clinici private şi un instructor auto, acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, fals intelectual şi instigare la fals au fost trimişi, miercuri, în judecată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Toţi sunt acuzaţi că ar fi facilitat mai multor persoane care sufereau de afecţiuni grave obţinerea fişelor medicale necesare examenului pentru permisul de conducere.

Ancheta în acest caz a fost începută după ce preşedintele Colegiului Medicilor Vaslui, dr. Mioara Daşcău, a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, acuzând faptul că se eliberează fişe medicale unor pacienţi care suferă de afecţiuni grave, fără ca măcar să fie consultaţi, printre pacienţi numărându-se şi persoane care suferă de epilepsie.

Potrivit anchetatorilor, totul ar fi fost pus la cale de proprietara unei clinici private din Bacău, care a deschis în urmă cu câţiva ani un punct de lucru la Vaslui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici