Şarpele prins de pompieri în scara unui bloc din Slatina, revendicat de o tânără - VIDEO

O tânără din Slatina a ajuns, marţi dimineaţă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt pentru a revendica şarpele găsit de pompieri, cu o zi în urmă, în scara unui bloc din municipiu, ea spunând că achiziţionase reptila de la o expoziţie.

143 afișări
Imaginea articolului Şarpele prins de pompieri în scara unui bloc din Slatina, revendicat de o tânără - VIDEO

Şarpele prins de pompieri în scara unui bloc din Slatina, revendicat de o tânără (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Elena Gheorghe (24 ani), din Slatina, a ajuns marţi dimineaţă la sediul ISU Olt pentru a-şi ridica şarpele, lung de 2,5 metri, pe care pompierii militari îl capturaseră în scara unui bloc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, sergent-major Alin Băseşteanu, tânăra le-a spus pompierilor că reptila a fost achiziţionată de la o expoziţie, cu suma de 500 de lei.

"Proprietara reptilei locuieşte aproape de blocul în care noi am găsit şarpele. Ea locuieşte la blocul D20, iar şarpele a fost găsit la D18. Ne-a spus că a scăpat pe geamul de la baie", a precizat sergent-major Alin Băseşteanu.

Video Stirileprotv.ro

Timp de o zi, cât a stat la sediul ISU Olt, şarpele a fost hrănit cu aripioare de pui şi ţinut într-un butoi cu rumeguş.

Şarpele a fost găsit, luni, de pompierii militari de la ISU Olt, în scara unui bloc din municipiul Slatina, prezenţa reptilei fiind sesizată de către un locatar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici