Video Şase case distruse de incendiu în staţiunea vrânceană Soveja

Şase case au ars, duminică după-amiază, în staţiunea vrânceană Soveja, într-un incendiu izbucnit, în jurul orei 16.30, în satul Rucăreni, la doar câteva sute de metri de locul unde în 1998 au avut loc două incendii în care au ars în total 45 de case.

7 afișări

Până la ora transmiterii acestei ştiri, incendiul fusese localizat, dar nu fusese încă stins. Pentru stingerea incendiului, pompierii vrânceni au intervenit cu zece autospeciale şi peste 70 de pompieri de la staţiile din Focşani, Panciu şi Adjud.

În afară de foc, pompierii s-au mai confruntat cu două probleme care le-a îngreunat intervenţia: lipsa apei şi vântul foarte puternic care a pus şi încă mai pune în pericol casele din zonă. Pentru a alimenta maşinile cu apă, pompierii au fost nevoiţi să meargă în albia răului Putna. La stingerea incendiului au participat şi localnicii care au încercat să stingă flăcările cu ajutorul găleţilor.

Primarul comunei Soveja, Costel Pleşa, a declarat că incendiul a izbucnit în jurul orei 16,30, cauza fiind, deocamdată, necunoscută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici