Şase centre de vaccinare vor fi organizate în Sectorul 6. Primăria Capitalei mai vrea încă două

Primăria Sectorului 6 din capitală se pregăteşte pentru etapa a III-a a vaccinării. Municipalitatea anunţă că Direcţia de Sănătate Publică evaluează şase centre de vaccinare. Totuşi, Primăria a solicitat suplimentarea acestora pentru a acoperi toată populaţia sectorului.

2361 afișări
Imaginea articolului Şase centre de vaccinare vor fi organizate în Sectorul 6. Primăria Capitalei mai vrea încă două

Şase centre de vaccinare vor fi organizate în Sectorul 6. Primăria Capitalei mai vrea încă două

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că Direcţia de Sănătate Publică evaluează şase centre de vaccinare. Cinci sunt organizate în interiorul unor instituţii private şi al şaselea aparţine Primăriei. Primarul Ciucu a anunţat că va solicita autorităţilor sanitare să organizeze mai multe centre de vaccinare în Sectorul 6.

„Drumul Taberei nu este acoperit, în rest sectorul stă relativ bine. Noi am oferit soluţii şi pentru Drumul Taberei. Acum trimit o adresă la DSP Bucureşti prin care le solicit încă două centre de vaccinare pentru Drumul Taberei. Avem, totuşi, circa 390.000 de locuitori în Sectorul 6, iar un număr de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam puţin”, a scris, pe Facebook, primarul Ciprian Ciucu.

Centrele vor fi folosite pentru imunizarea populaţiei din etapa a III-a a vaccinării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici