Şase naşteri şi 36 de apeluri pentru probleme digestive, în Capitală, în noaptea de Paşte

Şase naşteri şi 36 de apeluri pentru probleme digestive au fost înregistrate de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) în noaptea de Paşte, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

75 afișări
Imaginea articolului Şase naşteri şi 36 de apeluri pentru probleme digestive, în Capitală, în noaptea de Paşte

Şase naşteri şi 36 de apeluri pentru probleme digestive, în Capitală, în noaptea de Paşte (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

Echipajele SABI au mai fost chemate pentru zece cazuri de leşin în stradă, conform sursei citate.

De asemenea, au fost înregistrate aproape 40 de lipotimii şi sincope, a mai precizat dr. Grasu.

Potrivit centralizării pentru noaptea de sâmbătă spre duminică, SABI a primit 496 de solicitări, între acestea fiind 312 urgenţe.

Dr. Alice Grasu a precizat că duminică, la ora 12.00, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, va merge la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici