Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Patru bărbaţi, între care liderul unui clan interlop, Eugen Preda, au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 22 din Capitală după ce ar fi provocat un scandal într-un mall bucureştean, a declarat, sâmbătă seară, agenţiei MEDIAFAX, comisarul Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

1031 afișări
Imaginea articolului Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Patru persoane au fost reţinute de poliţie după un scandal într-un mall bucureştean

"Preda Eugen şi alte trei persoane se află la Secţia 22 de poliţie şi vor fi duse la Poliţia Capitalei, unde Serviciul de Investigaţii Criminale va ancheta împrejurările în care s-a produs scandalul dintre aceştia şi reprezentanţii firmei de pază care se ocupă de securitatea mall-ului Plaza România", a declarat Ciocan.

Purtătorul de cuvânt nu a putut da mai multe detalii despre incident, precizând că ancheta este încă la început. Totuşi, Ciocan a precizat că în scandal au fost folosite şi cuţite şi că vitrinele unor magazine au fost sparte.

Pentru aplanarea conflictului izbucnit între oamenii firmei de pază şi cei patru bărbaţi reţinuţi a fost necesară intervenţia mascaţilor de la Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapdă, a adăugat Ciocan.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine a mai fost implicat în altercaţie, în afara celor patru reţinuţi.

Preda a mai fost implicat, vara trecută, într-un scandal petrecut la un alt mall bucurştean. El a fost cercetat atunci pentru ultraj, distrugere şi tentativă de omor, însă instanţa nu a fost de acord cu arestarea lui.

Unul dintre răniţii de la scandalul de la mall, la spitalul Municipal pentru investigaţii medicale

Unul din cei patru bărbaţi implicaţi în scandalul de la mall a fost adus la spitalul Municipal din Capitală, unde medicii îi tratează leziunile.

Surse medicale au declarat, sâmbătă seară, agenţiei MEDIAFAX, că bărbatul adus la spital a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma bătăii cu agenţii de pază ai mall-ului. Medicii l-au supus însă unor investigaţii suplimentare pentru a-i stabili exact diagnosticul.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul este singurul care a ajuns la un spital din Capitală în urma scandalului din mall-ul Plaza România.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, sâmbătă seară, că Eugen Preda, liderul clanului implicat în scandal, şi alţi doi apropiaţi ai săi - toţi trei reţinuţi şi anchetaţi de poliţişti după incidentul violent - au solicitat să fie duşi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"Au reclamat dureri şi au cerut să fie duşi la spital", a spus Ciocan, precizând că cei reţinuţi în urma scandalului erau audiaţi sâmbătă seară de poliţiştii bucureşteni.

Pe de altă parte, Bogdan Oprea, şeful firmei de pază care se ocupă de securitatea mall-ului, a declarat că mai mulţi angajaţi de-ai săi au fost răniţi în conflict, însă au primit îngrijiri de la echipele medicale mobile ale companiei sale, sosite imediat după scandal la Plaza România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici