Scandal în timpul nopţii în Caracal. Firma de pază a interlopului Remus Rădoi, implicată în lupte de stradă

Mai mulţi agenţi de pază ai firmei lui Remus Rădoi vor fi audiaţi la Poliţia Caracal, după ce au fost implicaţi într-un scandal, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din oraş. Un tânăr a sesizat poliţia că el şi alte trei persoane au fost agresate de agenţii de pază.

9111 afișări
Imaginea articolului Scandal în timpul nopţii în Caracal. Firma de pază a interlopului Remus Rădoi, implicată în lupte de stradă

Scandal în Caracal. Firma de pază a interlopului Remus Rădoi, implicată în lupte de stradă

Mai multe persoane sunt audiate la sediul Poliţiei Caracal, în urma unui scandal petrecut în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din localitate.

Un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviţi de alte persoane, angajate ale unei firme de pază din localitate, a cărei licenţă a fost anulată la solicitarea IPJ Olt, însă măsură a fost contestată în instanţă”, susţin reprezentanţii Poliţiei Olt.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că implicaţi în acest scandal sunt agenţi de pază ai firmei controlate de Remus Rădoi. Aceştia vor fi audiaţi vineri şi sâmbătă la Poliţie.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt în plină desfăşurare pentru a stabili situaţia de fapt, a identifica toate persoanele implicate în eveniment şi dispunerea măsurilor legale”, mai susţin reprezentanţii IPJ Olt.

Reprezentanţii Poliţiei Olt susţin că licenţa firmei de pază a fost anulată, la cererea IPJ Olt, dar că aceasta funcţionează încă, pentru că măsura a fost contestată în instanţă.

În urma scandalului din noaptea de joi spre vineri, cele trei persoane agresate au ajuns la spital, cu traumatisme la nivelul feţei, dar nu au fost internate. Potrivit unor surse judiciare, cei trei adulţi erau însoţiţi de un copil de trei ani, care a ajuns la un spital din Craiova, pentru investigaţii, după ce ar fi inhalat gaz pulverizat dintr-un spray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici