Scandal în toată regula la Sălaj. Oamenii legii s-au bătut cu localnicii şi au folosit spray lacrimogen/ De la ce a pornit totul | VIDEO

O bătaie generală a izbucnit între mai mulţi localnici din comuna Şomes Odorhei, judeţul Sălaj, şi doi poliţişti chemaţi să aplaneze un coflict. La un moment dat, oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen. „Daţi cu spray în femei şi copii”, întreabă un localnic.

3780 afișări
Imaginea articolului Scandal în toată regula la Sălaj. Oamenii legii s-au bătut cu localnicii şi au folosit spray lacrimogen/ De la ce a pornit totul | VIDEO

Sălaj: Bătaie între poliţişti şi localnici. Oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen

Potrivit Poliţiei Sălaj, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou au fost chemaţi, prin 112, în data de 8 septembrie, să intervină în comuna Şomes Odorhei la un scandal între doi bărbaţi.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat poliţiştilor injurii. Poliţistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri să se legitimeze, dar a refuzat. Când poliţiştii au vrut să o conducă la sediul poliţiei în vederea identificării s-a opus, în sprijinul ei venind soţul, care i-a împiedicat pe poliţişti să îşi continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătuşată.

În acel moment, celălalt poliţist l-a somat pe soţul femeii, rugându-l să înceteze, dar bărbatul l-a lovit pe acesta, iar pentru a aplana situaţia, poliţiştii au folosit sprayul iritant lacrimogen. Împotriva poliţiştilor au intervenit mai multe persoane.

După folosirea în repetate randuri a sprayului, conflictul s-a aplanat.

Cele două persoane implicate în scandal au fost identificate, în persoana unor tineri de 22, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Şomes Odorhei.

Faţă de tânărul de 27 de ani, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Pe imagini se aud mai multe persoane care se plâng de faptul că poliţiştii au pulverizat spray lacrimogen într-un loc unde erau femei şi copii. Un bărbat îi numeşte pe poliţişti „obraznici” şi „neruşinaţi”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici