Scandal într-o pensiune din Gorj: Patronul şi un client, bătuţi de şase tineri, între care şi un pompier

Patronul unei pensiuni din Bărbăteşti, judeţul Gorj, şi un client de-al său au fost bătuţi de şase petrecăreţi, între care şi un pompier, aflaţi în restaurantul de la parterul clădirii. Scandalul a pornit din cauza gălăgiei pe care o făceau cei şase.

1524 afișări
Imaginea articolului Scandal într-o pensiune din Gorj: Patronul şi un client, bătuţi de şase tineri, între care şi un pompier

Patronul unei pensiuni şi un client, bătuţi de şase tineri, între care şi un pompier

Potrivit IPJ Gorj, în noaptea de luni spre marţi, într-un local din comuna Bărbăteşti a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, care s-au bătut.

„A fost o altercaţie, în timpul căreia au fost provocate mai multe distrugeri în interiorul localului. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, marţi, faţă de cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 41 de ani, din comuna Bărbăteşti, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Gorj pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că, nemulţumit de gălăgia pe care o făceau clienţii din restaurantul de la parterul pensiunii, un bărbat de 32 de ani, din Ialomiţa, care era cazat în această unitate, le-a cerut să facă linişte, iar de aici ar fi pornit scandalul.

În apărarea acestuia ar fi sărit şi administratorul pensiunii, care a lovit de petrecăreţi.

Unul dintre cei implicaţi este un pompier din Hurezani, angajat al ISU Gorj, acesta urmând să fie cercetat separat de Parchetul Militar.

Cele două victime au refuzat să fie transportate cu ambulanţa la spital. Aceleaşi surse susţin că acestea au obţinut un certificat medico-legal.

Taguri:
pensiune,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici