Scene şocante în Bucureşti. Poliţiştii chemaţi în cartierul Rahova au fost atacaţi. Agenţii au tras focuri de armă în aer | VIDEO

  • Pentru a linişti toate persoanele care au intrat în conflict, poliţiştii au folosit armamentul din dotare
  • Mai multe persoane au fost duse la secţie după intervenţia jandarmilor
  • Incidentul a fost anunţat printr-un apel la 112
18628 afișări
Imaginea articolului Scene şocante în Bucureşti. Poliţiştii chemaţi în cartierul Rahova au fost atacaţi. Agenţii au tras focuri de armă în aer | VIDEO

VIDEO | Scene şocante în sectorul 5 din Bucureşti: poliţiştii, nevoiţi să îşi folosească armele / Ce s-a întâmplat

Scandal în toată regula pe o stradă din Rahova, din sectorul 5 al Capitalei. Mai multe persoane s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să ia sfârşit. Pentru ca toate persoanele să se liniştească, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment.

După intervenţia jandarmilor, mai multe persoane au fost conduse la secţie pentru audieri. Poliţiştii vor să afle care a fost motivul pentru care conflictul a degenerat.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma intervenţiei angajaţilor M.A.I. dar toţi cei care au participat la bătaie trebuie să dea explicaţii în faţa poliţiştilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici