Schelete umane descoperite de muncitorii Apa Nova pe Şoseaua Cotroceni din Bucureşti

Mai multe schelete umane au fost descoperite, miercuri, de o echipă de muncitori de la Apa Nova care făcea o lucrare pe Şoseaua Cotroceni, în aces caz fiind sesizat Serviciul Omoruri, care a declanşat o anchetă, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

202 afișări
Imaginea articolului Schelete umane descoperite de muncitorii Apa Nova pe Şoseaua Cotroceni din Bucureşti

Schelete umane descoperite de muncitorii Apa Nova pe Şoseaua Cotroceni din Bucureşti (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Sursele citate au precizat că este vorba despre mai multe cranii şi resturi de oase, care au fost scoase la suprafaţă în urma unor lucrări de excavaţie făcute de o echipă Apa Nova pe Şoseaua Cotroceni.

Potrivit anchetatorilor, oasele par a fi foarte vechi şi au fost trimise la INML pentru a fi expertizate.

Cazul a fost preluat de Biroul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici