Schimbă-ţi mobilul printr-unul din programele "Rabla pentru telefoane"! Vezi câţi bani iei pe el!

Dacă vrei să-ţi schimbi telefonul mobil şi să-ţi iei unul mai performant, poţi să-l vinzi pe cel vechi prin programele buy back pe care le derulează atât operatorii din domeniu, cât şi magazinele online. Eşti pregătit să cauţi cea mai bună ofertă?

715 afișări
Imaginea articolului Schimbă-ţi mobilul printr-unul din programele "Rabla pentru telefoane"! Vezi câţi bani iei pe el!

Schimbă-ţi mobilul printr-unul din programele "Rabla pentru telefoane"! Vezi câţi bani iei pe el! (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Sunt magazine online care nu acceptă la cumpărare decât un anumit tip de telefoane mobile, printre care Nokia ocupă, bineînţeles, un loc de frunte, şi mai sunt operatori care îţi cumpără telefonul chiar dacă are defecte sau grave probleme de funcţionare!

În aceste cazuri, nu te aştepta să primeşti însă sume importante de bani, ci bucură-te că nu trebuie să-l arunci şi că există cineva care ţi-l cumpără chiar şi în starea în care a ajuns.

Citeşte mai multe despre schimbarea telefoanelor mobile vechi pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici