Şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi închise luni şi marţi

Şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi închise luni şi marţi, a decis Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, în urma discuţiilor cu primarul Sorin Oprescu şi cu prefectul Capitalei, a declarat pentru MEDIAFAX inspectorul general Constantin Trăistaru.

561 afișări
Imaginea articolului Şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi închise luni şi marţi

Şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi închise luni şi marţi (Imagine: Shutterstock)

Potrivit lui Trăistaru, decizia a fost luată de ISMB, după ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajării arterelor.

Astfel, vor fi închise 425 de unităţi de învăţământ, între care 296 de şcoli şi 129 de grădiniţe, în care sunt încadraţi aproximativ 242.000 de preşcolari şi elevi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici