Scumpirea ţigărilor umple buzunarele contrabandiştilor

Odată cu valul de scumpiri anul nou a adus un fenomen ciudat pe piaţa neagră. De când preţul unui pachet de ţigări s-a apropiat de 10 lei, oamenii stau la coadă ca să cumpere tutun de la traficanţi, potrivit site-ului Stirileprotv.ro.

11 afișări
Imaginea articolului Scumpirea ţigărilor umple buzunarele contrabandiştilor

Scumpirea ţigărilor umple buzunarele contrabandiştilor

În plină zi, într-o piaţă din Bucureşti, oamenii se aşezau la o coadă de aproximativ o sută de metri pentru a cumpăra ţigări netimbrate aduse din Republica Moldova şi Ucraina, la preţuri mai mici decât cele din comerţ.

Citeşte mai multe despre contrabanda cu ţigări pe Stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici