Se circulă în coloană pe Valea Prahovei. Aglomeraţie în trafic şi pe A1

Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe sensul de urcare către staţiuni. Coloane de maşini s-au format la Comarnic, precum şi între staţiunile Buşteni şi Predeal. Aglomeraţie în trafic este şi pe A1.

246 afișări
Imaginea articolului Se circulă în coloană pe Valea Prahovei. Aglomeraţie în trafic şi pe A1

Se circulă în coloană pe Valea Prahovei. Aglomeraţie în trafic şi pe A1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile montane, formându-se coloană pe raza localităţii Comarnic, precum şi între staţiunile Buşteni şi Predeal.

Valori de trafic ridicate sunt înregistrate şi pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, unde se execută lucrări de stabilizare versanţi şi de refacere a suprafeţei de rulare, care impun oprirea traficului în reprize de câte 20 de minute.

Din această cauză, se formează coloană de autovehicule şi pe Autostrada A1 pe sensul dinspre Sibiu către Boiţa.

„Recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locurile unde această manevră este interzisă, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii sau a direcţiei”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici