Se închid şcolile din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Anunţul făcut de ISU în Brăila. Mai multe judeţe ar putea lua măsuri similare

Cursurile şcolare în toate şcolile din judeţul Brăila vor fi întrerupte luni din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

410 afișări
Imaginea articolului Se închid şcolile din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Anunţul făcut de ISU în Brăila. Mai multe judeţe ar putea lua măsuri similare

Se închide şcolile din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Anunţul făcut de ISU în Brăila. Mai multe judeţe ar putea lua măsuri similare

Prin hotărâre de CJSU, luni sunt anulate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ, au anunţat reprezentanţii ISU. Măsura vizează şi şcolile din oraşul Brăila.

„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în data de 27.11.2023, în judeţul Brăila, inclusiv municipiul, se vor suspenda cursurile unităţilor de învăţământ în format fizic iar acolo unde există posibilitatea, se vor desfăşura în format online”, a transmis Adin Boboc, subprefectul judeţului Brăila, pe Facebook.

Măsuri asemănătoare ar putea fi luate şi în alte judeţe afectate de viscol şi ninsori. Codul roşu de vreme rea vizează judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila şi Galaţi. Acesta este în vigoare până duminică, la ora 16.00.

Ulterior, va fi în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului, temporar zăpadă viscolită. Acesta va fi valabil de duminică seara până luni dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici