Se închid şcolile din două judeţe din cauza ninsorilor abundente

Toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţele Iaşi şi Botoşani vor suspenda cursurile joi, 6 aprilie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

1461 afișări
Imaginea articolului Se închid şcolile din două judeţe din cauza ninsorilor abundente

"Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care vor persista până în cursul zilei de mâine, 6 aprilie 2023, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Botoşani a luat decizia suspendării cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani", a scris pe Facebook inspectorul şcolar general din Botoşani, Bogdan Suruciuc.

Aceeaşi decizie a fost luată şi de către CJSU Iaşi. 

Orele pierdute vor fi recuperate, aşa cum va stabili fiecare unitate de învăţământ.

ANM transmite că în judeţele Botoşani, Iaşi şi Vaslui, precum şi în zona joasă a judeţelor Suceava, Neamţ şi Bacău va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă consistent. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55...75 km/h, va fi viscol şi vizibilitate foarte scăzută. Local se vor cumula 30…50 l/mp.

Codul portocaliu de ninsori este valabil până joi, 6 aprilie, ora 14:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici