Se întâmplă în România: Un consilier local i-a cerut unui fost militar să-i ÎMPUŞTE pe consilierii Opoziţiei

A fost scandal, joi, în şedinţa de Consiliu Local de la Focşani, unde reprezentanţii Puterii şi ai Opoziţiei s-au certat zeci de minute. În vacarmul creat, unul dintre consilieri i-a cerut unui cetăţean care asista la discuţii să ia pistolul şi să-i împuşte pe adversarii politici.

5646 afișări
Imaginea articolului Se întâmplă în România: Un consilier local i-a cerut unui fost militar să-i ÎMPUŞTE pe consilierii Opoziţiei

Se întâmplă în România: Un consilier local i-a cerut unui fost militar să-i ÎMPUŞTE pe consilierii Opoziţiei

Consilierii locali ai Puterii şi primarul oraşului Focşani s-au certat cu reprezentanţii Ppoziţiei încă de la începutul şedinţei Consiliului Local de joi. Cearta a ţinut zeci de minute şi, deoarece nu se înţelegea nimic, un cetăţean care asista la şedinţă a vrut să plece.

„Hai acasă”, zice cetăţeanul nervos şi plictisit din cauza scandalului din timpul şedinţei. Imediat, unul dintre consilierii puterii i se adresează cetăţeanului nemulţumit şi îi cere acestuia să îi împuşte pe opozanţi.

„Ăştia nu votează niciun proiect la Focşani, din cauza lor dom`le, stai aici să vezi, ia pistolul şi îi împuşcă, ai fost militar... Uite, nu votează niciun proiect, stau, nu votează nimic”, se aude vocea consilierului local.

 

Pentru că cetăţeanul îi reproşează că nu are şapte ani de acasă, consilierul răspunde din nou agresiv: „Matale ai şapte ani, bre? Lasă-mă (...) în pace”, spune alesul local.

Scandalul a continuat şi după aceste afirmaţii, fără ca şefii de şedinţă să poată să oprească discuţiile în contradictoriu şi pe ton ridicat. Şedinţa a ţinut peste două ore şi a fost transmisă în direct pe contul de Facebook al Primăriei Focşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici