Se schimbă examenul auto: Big Brother la traseu, test poligraf pentru poliţişti

Mutat forţat din fruntea Poliţiei Capitalei, chestorul principal Marian Tutilescu vrea să revoluţioneze examenul auto, informează Gândul.

262 afișări
Imaginea articolului Se schimbă examenul auto: Big Brother la traseu, test poligraf pentru poliţişti

Se schimbă examenul auto: Big Brother la traseu, test poligraf pentru poliţişti (Imagine: www.gandul.info)

Instalat recent în fruntea Direcţiei Regim Permise si Înmatriculare Vehicule, Tutilescu anunţă montarea de camera video pe maşinile care vor fi folosite la proba practică.

Traseul va fi memorat, printr-un dispozitiv GPS. În plus, traseul va fi filmat, pentru a vedea dacă şi ce erori a făcut candidatul, dacă a fost corect punctat.

Citeşte mai multe despre susţinerea viitoarelor examene auto pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici