Video Sebastian Tudor (TNT România): La BSDA avem cel mai mare număr de expozanţi, spaţiul s-a dublat

Ediţia din acest an a BSDA - expoziţie dedicată Aeronauticii, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private- înseamnă cel mai mare număr de expozanţi şi un spaţiu dublu de expunere, a declarat Sebastian Tudor, director al TNT România, organizatorul evenimentului.

406 afișări

Prezentăm interviul acordat agenţiei MEDIAFAX de către Sebastian Tudor, directorul TNT România, organizatorul BSDA.

"Reporter: Care sunt noutăţile pe care le aduce ediţia din acest an a BSDA ?

Sebastian Tudor: Sunt destul de multe. În primul rând, avem foarte mulţi expozanţi care au venit în premieră în România, din ţări care până au acum nu au trimis firme care să le reprezinte, cum ar fi din Emiratele Arabe Unite, din Croaţia -cu pavilion naţional. Avem firme din Coreea de Sud. Şi cea mai mare noutate este că acest eveniment este cel mai mare de până acum, ca număr de expozanţi şi s-a dublat în mărime ca spaţiu expoziţional.

 

Reporter: Deci, apreciaţi că este o ediţie calitativ superioară şi în pas cu ultimele evoluţii din domeniile aeronautic şi al Apărării?

Sebastian Tudor: Corect. Este o creştere substanţială comparativ cu ediţia precedentă, când am avut un număr de expozanţi în jur de 217 şi anul acesta avem în jur de 300 de expozanţi, iar spaţiul expoziţional s-a dublat, cum am spus mai devreme, dar şi suportul şi sprijinul ministerelor partenere, mai ales al Ministerului Apărării Naţionale, a fost semnificativ. După cum vedeţi afară, pe platforma exterioară sunt foarte multe exponate ale Ministerului Apărării Naţionale, dar şi în interior.Şi acest lucru ne bucură şi sperăm să fim şi mai mari, cu ghilimelele de rigoare, data viitoare, peste doi ani de zile.

 

Reporter: Adică trendul va fi crescător ...

Sebastian Tudor: Sperăm.

 

Reporter: Ce înseamnă, din punctul de vedere al unui organizator de expoziţie specializată, alocarea a doi la sută din PIB pentru industria de Apărare?

Sebastian Tudor: Pentru noi, indirect ne ajută acest lucru, pentru că firmele care vin în România să îşi prezinte produsele şi serviciile vin dacă au ce câştiga de pe urma acestei participări, dacă bugetul alocat Apărării este semnificativ crescut faţă de anii precedenţi. Acest lucru ne-a ajutat indirect şi chiar direct, prin numărul mare de firme care au venit.

 

Reporter: Care estimaţi că va fi bilanţul evenimentului?

Sebastian Tudor: Ca bilanţ, la cifra de vânzări este superior faţă de anii precedenţi. După trei zile vom face comparaţie cu ediţia precedentă. După prima zi, clar este superior faţă de ediţia precedentă."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici