Sectorul 4 al Capitalei s-ar putea asocia cu municipiul Craiova

Consiliului Local al Sectorului 4 din Bucureşti Sectorul 4 ar putea fi împuternicit să se asocieze cu Municipiul Craiova, proiectul urmând a fi discutat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de joi.

91 afișări
Imaginea articolului Sectorul 4 al Capitalei s-ar putea asocia cu municipiul Craiova

Sectorul 4 al Capitalei s-ar putea asocia cu municipiul Craiova (Imagine: Shutterstock)

Consilierii generali discută joi proiectul privind împuternicirea Consiliului Local al Sectorului 4 al municipiului Bucureşti pentru asocierea cu municipiul Craiova, judeţul Dolj.

În expunerea de motive a documentului se arată că asocierea are în vedere "promovarea unor interese comune între cele două autorităţi ale admininistraţiei publice locale".

Anterior acestui proiect de hotărâre, în şedinţa din 31 octombrie 2013 a fost adoptată o hotărâre în acest sens în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Sectorului 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici