Sectorul 6: Peste o mie de maşini abandonate, ridicate de autorităţile bucureştene

  • 1.400 de automobile abandonate au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public, anul acesta, în Sectorul 6.
  • În prealabil, proprietarii au fost somaţi de către oficialităţi.
  • Anunţul a fost făcut de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe contul său de Facebook.
4752 afișări
Imaginea articolului Sectorul 6: Peste o mie de maşini abandonate, ridicate de autorităţile bucureştene

Sectorul 6: Peste o mie de maşini abandonate, ridicate de autorităţile bucureştene

Un număr de 1.400 de automobile abandonate au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public anul acesta, după ce au fost somaţi, a anunţat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

"Din ordinul meu, din ianuarie 2021 şi până acum Poliţia Locală a identificat şi somat proprietari ai 3.466 de automobile, în stare de degradare, abandonate pe domeniul public. Dintre acestea au fost ridicate de pe domeniul public chiar de către proprietari, după cele 3 somaţii obligatorii, un număr de 1.400 de automobile. Legea este extrem de indulgentă, e nevoie de 3 somaţii consecutive de 6 luni + 10 zile + 5 zile pentru ca Primăria să le poată lua de pe domeniul public. 190 de automobile au fost repuse în circulaţie de către proprietari. ADPDU Sector 6, prin noul serviciu pe care l-am creat, a ridicat relativ puţine maşini pentru că nu am semnat eu dispoziţii de ridicare pentru că nu au împlinit sorocul legal de 6 luni + 15 zile, deci ADP a ridicat undeva la 50 de maşini", a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

"Restul sunt în lucru şi aştept să le vină rândul, acum semnez săptămânal cca. 30 de dispoziţii de ridicare şi ritmul va creşte şi vom mai elibera din domeniul public", a adăugat Ciprian Ciucu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici