Sediul PSD Cluj-Napoca a fost spart

Sediul PSD Cluj-Napoca a fost spart, în noaptea de miercuri spre joi, de persoane necunoscute, reprezentanţii partidului susţinând că nu au dispărut lucruri de valoare din incintă, însă fac un inventar pentru a stabili ce a fost furat.

24 afișări
Imaginea articolului Sediul PSD Cluj-Napoca a fost spart

Sediul PSD Cluj-Napoca a fost spart (Imagine din arhivă; Cristian Franţ/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Gina Pop, a declarat, joi, că potrivit primelor cercetări, persoane necunoscute au intrat în sediul PSD Cluj-Napoca, de pe strada Napoca, forţând uşa de acces, însă deocamdată nu se ştie dacă a fost furat ceva din incintă.

Pop a declarat că au fost forţate şi dulapurile din sediul PSD, însă nu a fost furat nimic din acestea.

O echipă de cercetare se află la faţa locului pentru a căuta urme în încercarea de a-i găsi pe autorii spargerii.

Totodată, reprezentanţii partidului susţin că nu au fost furate lucruri de valoare, dar fac un inventar pentru a stabili ce a dispărut din sediu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici