Şefi la Transelectrica, în relaţie de rudenie cu Băsescu, Boagiu şi Geoană

Arhitectul Gheorghe Seculici, cumătrul lui Traian Băsescu, este proaspăt membru în CA al Transelectrica de unde va primi o indemnizaţie lunară de 48 de lei pe lună.

55 afișări
Imaginea articolului Şefi la Transelectrica, în relaţie de rudenie cu Băsescu, Boagiu şi Geoană

Şefi la Transelectrica, în relaţie de rudenie cu Băsescu, Boagiu şi Geoană

Colegi cu Seculici în acelaşi CA mai sunt cumnatul lui Mircea Geoană, Ionuţ Costea, şi Carmen Boagiu, soţia fratelui liderului PD-L Anca Boagiu, care a lucrat ca simplu referent în Ministerul de Interne.

În urmă cu două săptămâni, când au fost formulate propunerile, ministrul Adriean Videanu declara că nu ştie nimic şi, dacă informaţiile se vor dovedi adevărate, va lua „măsuri drastice împotriva celor care au iniţiat propunerile respective“. Între timp, nu a fost luată nici o măsură, numirile fiind validate.

Citeşte mai mult despre numirile de la Transelectrica pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici