Şeful ANPS: Botiş mi-a cerut o situaţie şi mi-a spus că, dacă nu e gata, să îmi dau demisia

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Prestaţii Sociale (ANPS), Viorel Alexandru, a confirmat, miercuri, că ministrul Botiş a vorbit cu el la telefon şi că i-a cerut să îşi dea demisia dacă până la ora 12.00 nu îi prezintă o listă cu bugetarii care primesc indemnizaţie de creştere a copilului.

72 afișări
Imaginea articolului Şeful ANPS: Botiş mi-a cerut o situaţie şi mi-a spus că, dacă nu e gata, să îmi dau demisia

Şeful ANPS: Botiş mi-a cerut o situaţie şi mi-a spus că, dacă nu e gata, să îmi dau demisia (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Ministrul mi-a cerut o situaţie cu beneficiarii bugetari care primesc indemnizaţie pentru creşterea copilului, iar eu nu am reuşit să o finalizez în timp util. Domnul ministru este mai categoric şi mi-a spus că dacă până la ora 12.00 nu are situaţia, aşteaptă demisia mea", a spus Viorel Alexandru.

El a adăugat că şi la acestă oră se lucrează la documentul cerut de ministrul Muncii, explicând că trebuie adunate informaţii din fiecare judeţ, că este vorba de cazuri nominale, iar centralizarea lor durează.

Viorel Alexandru a spus că urmează să meargă la Ministerul Muncii pentru o discuţie.

Preşedintele ANPS a precizat că nu ştie dacă va finaliza miercuri situaţia cerută de ministrul Ioan Botiş, iar în aceste condiţii probabil că va trebui să îşi prezinte demisia.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, miercuri, că a avut o discuţie privată atunci când a ieşit de la Comisia de muncă a Camerei şi că în aceasta nu a vorbit de nicio demisie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici