Şeful îţi face viaţa un iad? Vezi ce tip de şef ai şi cum să te comporţi cu el!

Angajaţii nu-şi prea iubesc şefii. Sau şefii nu se pricep să se facă plăcuţi de subalterni. Fie că nu ştiu cum, fie că se tem ca, în cazul în care sunt prea apropiaţi, nu mai au autoritate, sau pentru că, pur şi simplu, asta le este personalitatea, majoritatea angajaţilor spun despre şefii lor că sunt nişte ticăloşi.

77 afișări
Imaginea articolului Şeful îţi face viaţa un iad? Vezi ce tip de şef ai şi cum să te comporţi cu el!

Şeful îţi face viaţa un iad? Vezi ce tip de şef ai şi cum să te comporţi cu el! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Buni comunicatori, se pricep să te asculte şi ştiu să ia deciziile cele mai bune - acesta ar trebui să fie portretul şefului ideal.

Din păcate, din cauza personalităţii fiecăruia, dar şi a experienţelor prin care au trecut, şefii nu sunt nici pe departe toţi la fel.

De aceea, cu unii dintre ei este foarte greu de lucrat, din cauza felului în care reacţionează, a faptului că îţi cer imposibilul şi pentru că nu sunt niciodată mulţumiţi.

Citeşte mai multe despre ce tip de şef ai şi cum să te comporţi cu el pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici