Şeful Secţiei penale a Tribunalului Prahova, reţinut de DNA pentru luare de mită

Şeful Secţiei penale a Tribunalului Prahova, Dumitru Rebegea, a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) sub acuzaţia de luare de mită, pentru că ar fi luat 36.000 de euro de la două persoane care ar face parte din lumea interlopă.

31 afișări
Imaginea articolului Şeful Secţiei penale a Tribunalului Prahova, reţinut de DNA pentru luare de mită

Şeful Secţiei penale a Tribunalului Prahova, reţinut de DNA pentru luare de mită (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Judecătorul prahovean reţinut de procurorii anticorupţie este acuzat că ar fi cerut 40.000 de euro pentru a pune în libertate două persoane acuzate de infracţiuni cu violenţă, sumă din care ar fi primit efectiv 36.000 de euro.

Cele două persoane pentru care s-a cerut punerea în libertate erau trimise în judecată de procurorii DIICOT, pentru infracţiuni cu violenţă, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Şeful Secţiei penale a Tribunalului Prahova, Dumitru Rebegea, a fost prins în flagrant delict, miercuri seară, în timp ce primea suma de bani.

Magistratul ar fi primit banii prin intermediul avocatului celor doi, care ar fi avut dosare pe rolul instanţei, potrivit unor surse judiciare.

Dumitru Rebegea este acuzat de luare de mită, el urmând să fie prezentat, joi, Curţii de Apel Bucureşti, pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

Magistratul este acuzat că ar fi primti banii prin intermediul avocatului celor doi, care ar fi avut dosare pe rolul instanţei, potrivit unor surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici