Şeful unei echipe BGS care a intervenit la Plaza în februarie, atacat de persoane înarmate

Şeful unei echipe BGS de intervenţie care a acţionat la Plaza Mall în 21 februarie a fost atacat de persoane mascate şi înarmate, fiind internat şi operat la Spitalul Bagdasar-Arseni, el suferind traumatisme, plăgi prin înjunghiere şi fracturi ale membrelor, potrivit reprezentanţiilor firmei.

567 afișări
Imaginea articolului Şeful unei echipe BGS care a intervenit la Plaza în februarie, atacat de persoane înarmate

Şeful unei echipe BGS care a intervenit la Plaza în februarie, atacat de persoane înarmate

Potrivit unui comunicat de miercuri al BGS, în noaptea de 26 spre 27 mai, la ora 4.00, un angajat al firmei de pază, şef al unei echipe de intervenţie care a acţionat la Mall Plaza în 21 februarie, a fost atacat de aproximativ cinci-şase indivizi mascaţi, în faţa locuinţei sale, din zona Militari.

Sursa citată a precizat că atacul a fost deosebit de violent, iar angajatul BGS a suferit multiple traumatisme cranio-cerebrale şi toraco-abdominale, plăgi prin înjunghiere şi fracturi ale membrelor. Acesta a fost internat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, fiind operat de urgenţă.

"Menţionăm că atacul face parte dintr-o serie de ameninţări şi acte de vandalism post-conflict, la adresa angajaţilor BGS implicaţi în incidentul de la Mall Plaza", se mai arată în comunicatul BGS.

Compania BGS Divizia de Securitate a sesizat Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Poliţia Capitalei despre acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Comisarul Ciocan a spus că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, de Marian B, din judeţul Teleorman, care susţine că a fost bătut de patru-cinci persoane, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. El a precizat că bărbatul nu a depus plângere la Poliţie, poliţiştii întocmind un proces-verbal de sesizare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, bărbatul nu a putut furniza date legate de agresori şi nici motivul pentru care ar fi fost bătut.

În 21 februarie, Eugen Preda, Andrei Cristian Bădulă, Marian Scarlat, Petre Pascu şi Andrei Udrea au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 22 din Capitală, după ce ar fi provocat un scandal în mall-ul bucureştean Plaza România, intrând în conflict cu agenţi ai firmei de pază BGS. Aceştia sunt în prezent cercetaţi în stare de libertate.

În 6 mai, Poliţia Capitalei a informat că a fost începută urmărirea penală faţă de 55 de angajaţi ai firmei de pază, între care şi şeful BGS, Bogdan Oprea, implicaţi în scandalul care avut loc în data de 21 februarie, la mall-ul Plaza România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici