Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest, instanţa supremă i-a respins cererea de eliberare

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea în arest preventiv a senatorului Cătălin Voicu, judecat pentru corupţie, respingându-i cererea acestuia de a fi eliberat.

37 afișări
Imaginea articolului Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest, instanţa supremă i-a respins cererea de eliberare

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest, instanţa supremă i-a respins cererea de eliberare (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Miercuri, judecătorii au amânat pentru 10 septembrie procesul în care Cătălin Voicu, Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu sunt judecaţi pentru fapte de corupţie.

Senatorul Cătălin Voicu, aflat în arest preventiv, este judecat pentru trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie.

Alături de acesta sunt judecaţi, în libertate, şi Florin Costiniu, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fost preşedinte al Secţiei civile şi de proprietate intelectuală a instanţei supreme, pentru complicitate la trafic de influenţă, Costel Căşuneanu, asociat la SC PA&CO Internaţional SRL Bacău, pentru cumpărare de influenţă, precum şi Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, acuzat de cumpărare de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie, participaţie improprie la fals intelectual la legea contabilităţii în legătură cu fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici