Serviciile pentru paşapoarte şi-au prelungit programul de lucru

Serviciile pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, din cadrul prefecturilor, şi-au prelungit programul de lucru, inclusiv sâmbăta, şi au deschis mai multe ghişee, din cauza numărului mare de cereri venite de la cetăţeni români care lucrează în străinătate.

342 afișări
Imaginea articolului Serviciile pentru paşapoarte şi-au prelungit programul de lucru

Serviciile pentru paşapoarte şi-au prelungit programul de lucru (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Ghişeele de eliberare şi evidenţa paşapoartelor simple vor fi deschise şi sâmbăta, iar angajaţii au fost chemaţi din concediu, urmând ca orele suplimentare lucrate de aceştia să fie compensate cu timp liber, când activitatea va fi mai redusă, se arată într-un comunicat de presă de joi al Direcţiei Generale de Paşapoarte (DGP).

Reprezentanţii DGP au arătat că au luat aceste măsuri din cauza numărului mare de cereri venite de la cetăţeni români care lucrează în străinătate şi îşi petrec concediul în ţară, aceştia având la dispoziţie un timp limitat pentru a sta în România şi pentru a-şi obţine documentele de călătorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici