Sfaturile unui astronaut care a stat 526 zile în spaţiu pentru a-ţi uşura viaţa în carantină

  • Distanţarea socială şi autoizolarea sunt termeni noi pentru oamenii de pe Pâmănt, dar nu şi pentru astronauţi
  • Doi oameni care au petrecut timp pe ISS au vorbit despre această distanţare socială şi despre cum se poate trece mai uşor peste ea
  • Andrei Borisenko şi Oleg Kotov au oferit un interviu postului rus RT
1507 afișări
Imaginea articolului Sfaturile unui astronaut care a stat 526 zile în spaţiu pentru a-ţi uşura viaţa în carantină

Sfaturile unui astronaut care a stat 526 zile în spaţiu pentru a-ţi uşura viaţa în carantină

Andrei Borisenko a stat în total 337 zile pe Staţia Spaţială Internaţională, orbitând în jurul Pământului. Celălalt astronaut rus, Oleg Kotov, a vizitat-o de 3 ori şi a stat în total 526 zile.
 
"Trebuie să îţi ocupi mereu timpul cu ceva. Să citeşti o carte, să vorbeşti cu prietenii ori părinţii. Chiar dacă părinţii mei locuiesc în Sankt Petersburg, puteam aranja o comunicare video, în timpul căreia discutam şi beam un ceai ori le arătam priveliştea", a spus Borisenko pentru RT.
 
Cei doi au spus că izolarea la domiciliu este mult mai confortabilă, mai ales că oamenii pot ieşi din locuinţe pentru scurt timp ori pentru cumpărături.
 
"Depinde foarte mult de organizarea timpului şi mai ales a sentimentelor, de gestionarea emoţiei. Dacă te gândeşti mereu la lucruri pe care nu le ai, îţi provoci rău", a spus şi Kotov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici