Shakira merge în faţa instanţei pentru acuzaţia de fraudare a Fiscului

Shakira respinge acordul prin care ar fi putut să evite judecata pentru fraudarea Fiscului şi se va prezenta în faţa instanţei.

350 afișări
Imaginea articolului Shakira merge în faţa instanţei pentru acuzaţia de fraudare a Fiscului

Shakira merge în faţa instanţei pentru acuzaţia de fraudare a Fiscului

Cântăreaţa columbiană a respins acordul oferit de Procuratura din Barcelona pentru a evita să fie judecată pentru fraudarea fiscului cu 14,5 milioane de euro şi a decis să meargă în faţa instanţei pentru fraudă fiscală, deoarece este "pe deplin încrezătoare" în nevinovăţia sa, anunţă EFE.

Potrivit agenţiei de comunicare a artistei, echipa ei de avocaţi a purtat discuţii cu Parchetul din Barcelona pentru a ajunge la un acord care să reducă pedeapsa la care ar putea fi condamnată pentru patru infracţiuni împotriva fiscului, însă miercuri a decis să respingă ultima ofertă a procuraturii.

Conform EFE, Shakira va fi judecată pentru că ar fi fraudat fiscul spaniol cu 14,5 milioane de euro, simulând că nu locuieşte în Spania şi disimulându-şi veniturile într-o reţea complexă.

Shakira a plătit deja 14,5 milioane de euro pe care fiscul îi pretindea, plus alte 3 milioane ca dobândă, pentru o presupusă fraudă comisă între anii 2012 şi 2014, dar tot trebuie să se prezinte la proces.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici