„Şi eu sunt Alexandra” | Fată de 17 ani, care a plecat cu maşina unui necunoscut, a fost bătută, tâlhărită şi violată

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Brăila, care s-a urcat în maşina unui necunoscut pe drumul de centură al oraşului, a fost găsită de poliţişti, după ce o femeie a anunţat la 112 că aceasta nu mai răspunde la telefon. Fata susţine că a fost bătută, violată şi tâlhărită de patru bărbaţi.

4396 afișări
Imaginea articolului „Şi eu sunt Alexandra” | Fată de 17 ani, care a plecat cu maşina unui necunoscut, a fost bătută, tâlhărită şi violată

„Şi eu sunt Alexandra” Fată de 17 ani, care a plecat cu maşina unui necunoscut, a fost bătută, tâlhărită şi violată

Potrivit poliţiştilor, fata de 17 ani s-a urcat în maşina unui necunoscut pe Drumul de Centură al oraşului Brăila. O femeie care o cunoştea pe fată a sunat la 112 şi a anunţat că aceasta nu mai răspunde la telefon, ceea ce i-a alertat pe poliţişti, care au început căutările până în momentul în care fata şi-a sunat soţul.

Când a fost găsită, fata a povestit că a fost tâlhărită de şoferul maşinii şi violată de alţi trei bărbaţi.

Autorii nu au fost încă identificaţi.

„Este un dosar penal în lucru pentru viol şi tâlhărie. Ieri (miercuri - n.r.), în jurul orei 17.00, am fost sesizaţi de o femeie prin numărul unic de urgenţă 112 că pe şoseaua de centură o fată de 17 ani a urcat într-o maşină şi apoi nu a mai putut fi contactată telefonic. Poliţiştii au început căutările şi la un moment dat fata şi-a sunat soţul care era la Poliţie. Poliţiştii au stabilit că în urma unui conflict spontan izbucnit în maşină, fata a fost lovită şi i s-au luat telefonul mobil şi poşeta în care se aflau 200 de lei. Ea fost dusă la ieşirea din Brăila, pe şoseaua de pe dig spre Galaţi, unde ar fi întreţinut raporturi sexuale cu alţi trei bărbaţi, împotriva voinţei ei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea agresorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici