Sibiu: Circulaţia pe DN 7 blocată în urma unui accident a fost reluată

Circulaţia pe DN 7, blocată marţi-după amiază, în judeţul Sibiu, în urma unui accident în care a fost implicat un autovehicul ce transporta substanţe corozive, a fost reluată după aproximativ o oră şi după ce inspectorii ISU şi ai Gărzii de Mediu au stabilit că substanţa nu prezenta pericol.

17 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Circulaţia pe DN 7 blocată în urma unui accident a fost reluată

Sibiu: Circulaţia pe DN 7 blocată în urma unui accident a fost reluată

Circulaţia pe Valea Oltului (DN7) a fost reluată după ce inspectorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi de la Garda de Mediu au stabilit că substanţa transportată de camionul lovit nu prezintă pericol de explozie, fiind doar corozivă.

Potrivit poliţiştilor sibieni, un şofer în vârstă de 18 ani a efectuat o manevră de depăşire imprudentă şi s-a izbit de un camion care transporta două tone de fenolit în butoaie. În urma impactului, capacul unuia dintre butoaie s-a desprins şi câţiva litri din substanţă s-au scurs pe şosea.

Specialiştii de la ISU au stabilit că substanţa nu prezintă pericol şi, după finalizarea cercetării la faţa locului, traficul a fost reluat.

Şoferul vinovat de producerea accidentului şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi la spital, cu traumatisme cranio-cerebrale şi contuzii, însă nu vor necesita internare.

Potrivit poliţiştilor, circulaţia pe DN 7, în apropierea localităţii Boiţa, a fost blocată, marţi după-amiază, după un accident în care a fost implicat un autovehicul ce transporta substanţe corozive.

Întrucât autovehiculul transporta substanţe care puteau fi periculoase, poliţiştii au hotărât să blocheze traficul până când specialişti de la ISU Sibiu şi de la Garda de Mediu au sosit la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici