Sibiu: Două maşini, avariate de pietrele căzute de pe versanţi. Circulaţia este îngreunată

Două maşini au fost avariate, sâmbătă seară, între localităţile Lazaret şi Boiţa din Sibiu, după ce au căzut de pe versant mai multe pietre, informează reprezentanţii Poliţiei Sibiu, care mai precizează că nu sunt persoane rănite. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate.

177 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Două maşini, avariate de pietrele căzute de pe versanţi. Circulaţia este îngreunată

Sibiu: Două maşini, avariate de pietrele căzute de pe versanţi. Circulaţia este îngreunată

În zona podului peste pârâul Meghiş, pe DN7, două maşini care se deplasau dinspre Sibiu, respectiv dinspre Vâlcea, au fost lovite şi avariate de pietre căzute de pe versant, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter.

Sursa citată mai precizează că nu sunt victime şi, deşi drumul a fost curăţat, circulaţia se desfăşoară cu dificultate până la ridicarea maşinilor avariate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici