Sibiu: Două zboruri Lufthansa, anulate din cauza ceţii

Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu şi cursa retur au fost anulate, în noaptea de joi spre vineri, din cauza ceţii, municipiul Sibiu fiind sub cod galben de ceaţă densă cu vizibilitate redusă.

77 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Două zboruri Lufthansa, anulate din cauza ceţii

Sibiu: Două zboruri Lufthansa, anulate din cauza ceţii (Imagine: Marius Ion/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că două zboruri Lufthansa au fost anulate.

"Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu LH 1666 cu sosire la ora 0.40 şi zborul Lufthansa Sibiu - Munchen LH 1667 cu plecare la ora 06.15 au fost anulate din cauza ceţii", a declarat Nicoleta Boborodea.

Municipiul Sibiu s-a aflat, în noaptea de joi spre vineri, sub cod galben de ceaţă cu vizibilitate scăzută sub 200 de metri şi local chiar sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici