Sibiu: Poliţistul lovit de maşină în timp ce dirija traficul a murit

Poliţistul în vârstă de 38 de ani, lovit de o maşină în timp ce dirija circulaţia în 13 februarie pe drumul dintre Sibiu şi Cisnădie, a murit în noaptea de luni spre marţi.

809 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Poliţistul lovit de maşină în timp ce dirija traficul a murit

Sibiu: Poliţistul lovit de maşină în timp ce dirija traficul a murit

Poliţistul în vârstă de 38 de ani a fost dus în noaptea de 13 spre 14 februarie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major. De asemenea, avea fracturi costale şi craniene, hematom subdural şi hemotorax.

El a fost lovit de o maşină condusă de un cetăţean străin în timp ce dirija traficul pe drumul dintre Sibiu şi Cisnădie.

„Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopţii de 26 spre 27 februarie. Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunţându-se decesul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Accidentul s-a produs în noaptea de 13 spre 14 februarie pe drumul dintre Cisnădie şi Sibiu. În timp ce conducea maşina, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetăţean străin, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a virat brusc stânga şi a lovit agentul de poliţie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundaţie pe carosabil, zonă totodată balizată şi semnalizată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţist,
mort,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici