Sibiu: Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti în timp ce fura cablu

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea sibiană Porumbacu, a fost împuşcat de către poliţişti, după ce a fost somat, în timp ce fura cablu din zona gării din Porumbacu de Jos, împreună cu mai multe persoane, la ora actuală bărbatul fiind în stare stabilă la spital.

137 afișări

Din primele informaţii primite de la purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, bărbatul de 36 de ani fura cablu electric din reţeaua CFR, alături de mai mulţi bărbaţi, acesta fiind somat şi, pentru că nu a răspuns somaţiei, a fost împuşcat în omoplat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acţiunea a fost organizată de poliţiştii de la Transporturi pentru a stopa furtul de cablu. A fost împuşcat un bărbat de 36 de ani de ani. Ştim că acesta este în stare stabilă, la Spitalul Judeţean Sibiu. Facem cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Ne-am autosesizat, de asemenea, pentru a cerceta dacă focul de armă a fost executat legal", a declarat corepsondentului MEDIAFX Adriana Şandru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul era la furat alături de mai multe persoane, acestea reuşind să fugă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici