Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful „Mon Amour"

  • Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful „Mon Amour" din Piatra Neamţ şi va rămâne acolo vineri şi sâmbătă.
  • Cei care vor dori pot merge să îşi ia rămas bun. Înmormântarea va avea loc duminică, cu onoruri militare.
1794 afișări
Imaginea articolului Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful „Mon Amour"

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful „Mon Amour"

Sicriul cu trupul neînsufleţit al acriţei Draga Olteanu Matei a fost depus joi după-amiază la Cinema Dacia „Mon amour” din Piatra Neamţ.

În intervalul orar 17.00 - 20.30 sunt primite persoanele care vor să îşi ia rămas bun.

Vineri şi sâmbătă, doritorii o pot saluta pentru ultima dată pe actriţă între orele 9.00 - 12.00, 12.30 - 15.30 şi 16.00 - 20.30.

Duminică între orele 9.30 - 10.00 va avea loc deplasarea cortegiului pe traseul Cinema Dacia - Platou Curtea Domnească. Între 10.00 - 12.00 se poate exprima omagiul din partea persoanelor care doresc să îşi ia rămas bun, vor fi depuneri de coroane şi flori.

Serviciul religios se va desfăşura între orele 12.00 - 14.30, iar la 14:30 se acordă onorul militar.

Cortegiul funenrar va porni apoi spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în faţa Teatrului Tineretului. Înhumarea are loc la 15.30.

Organizatorul trebuie să se asigure că participanţilor li s-a măsurat temperatura, poartă masca, îşi dezinfectează mâinile. De asemenea, trebuie să asigure flux separat de intrare şi ieşire, respectarea distanţei de 3 metri între persoane, dar şi oprirea pentru perioadă limitată de timp în faţa sicriului sau limitarea la 20 a numărului de persoane aflate în acelaşi timp în încăpere.

Pe Platoul Curtea Domnească pot fi maxim 100 de persoane care trebuie să poarte masca şi să stea la 3 metri una de cealaltă. Aceeaşi regulă este valabilă şi la cimitir.

Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marţi spre miercuri la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde fusese internată vineri pentru o hemoragie digestivă. Actriţa avea 87 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici