SIMULARE BACALAUREAT 2016. Subiecte şi barem de evaluare şi notare pentru clasele a XI-a şi a XII-a

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a încep astăzi Simularea la Bac cu proba la Limba şi Literatura Română. Notele obţinute la simulare Bacalaureat 2016 nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi evaluate individual la clasă, pentru o mai bună pregătire a elevilor pentru examenul de Bacalaureat din vară.

66289 afișări
Imaginea articolului SIMULARE BACALAUREAT 2016. Subiecte şi barem de evaluare şi notare pentru clasele a XI-a şi a XII-a

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Subiecte şi barem la simulare Bacalaureat 2016 pentru clasele a XI-a şi a XII-a (Imagine: Eduard Andrei/ Arhiva Mediafax Foto)

Vă prezentăm subiectele la română pentru profilul real şi uman la simulare BAC 2016, precum şi modele publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei, Edu.ro.
 
Subiectele pe care le-au primit în acest an elevii de liceu la Simulare Bacalaureat, au fost făcute publice de Ministerul Educaţiei, la ora 15.00.
 
Anul trecut elevii au avut printre subiectele de simulare pentru  proba la Limba şi Literatura Română "Jocurile Daniei" de Anton Holban, la profil uman clasa a XII-a, şi Ioan Slavici la clasa a XI-a. La profilul real la simulare bac elevii au primit un text la prima vedere din Caragiale. 
 
Barem de evaluare şi notare UMAN
Barem de evaluare şi notare REAL
 
 
 
Simulare Bac 2016. Calendar:
 
7 martie 2016 – Simularea probei scrise de Limba şi literatura română
 
8 martie 2016 – Simularea probei scrise de Limba şi literatura maternă
 
9 martie 2016 – Simularea probei obligatorie a profilului (matematică/istorie)
 
10 martie 2016 – Simularea probei la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a)
 
18 martie 2016 – Afişarea rezultatelor
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici