Sinaia: Zeci de turişti îşi petrec ziua de 1 Mai la schi

Aproximativ 60 de turişti au ales să-şi petreacă ziua de 1 Mai practicând sporturi de iarnă pe pârtia de mare altitudine Valea Dorului din staţiunea Sinaia, singura pârtie de pe Valea Prahovei pe care se mai poate schia în această perioadă.

36 afișări
Imaginea articolului Sinaia: Zeci de turişti îşi petrec ziua de 1 Mai la schi

Sinaia: Zeci de turişti îşi petrec ziua de 1 Mai la schi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului serviciului Salvamont Sinaia, Nae Cojanu, joi după amiază, aproximativ 60 de turişti se aflau pe pârtia Valea Dorului, situată la altitudinea de 2.000 de metri.

Unii dintre aceştia au venit pe pârtie cu schiurile, alţii alegând snowboard-ul sau sania.

Cojanu a precizat că pe pârtia Valea Dorului se schiază în condiţii relativ bune, dar stratul de zăpadă nu este uniform, în unele locuri atingând grosimea de un metru, în altele fiind de doar câţiva centimetri.

Cu toate acestea, pe pârtie nu s-au petrecut accidente, cel puţin până la ora transmiterii acestei ştiri.

Telecabina din Sinaia, care face legătura întra această staţiune şi Cota 2.000 funcţionează în condiţii normale, iar vremea este bună pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici